Beste nieuwe gebruiker,

Via onderstaand formulier kunt u aangeven of u voortaan de nieuwsbrief van de SLU via de mail wilt ontvangen.

Ook kunt u aangeven of u toegang wilt hebben tot de besloten pagina’s van de website.
Op deze pagina’s staat bijvoorbeeld de kalender van het gebruik van het gebouw en de inhoud van de nieuwsbrieven.

In de toekomst kan dit wellicht uitgebreid worden met andere pagina’s of andere toepassingen. Hierbij valt bijvoorbeeld te denken aan specifieke pagina’s of online fora voor mensen die dezelfde functie vervullen. Bijvoorbeeld Bouw- en Meubelmeesters die iets kwijt zijn en zich afvragen of dat in een andere kast terecht gekomen is. Of Hof – en Keldermeesters dieĀ  iets willen overleggen met betrekking tot de keuken. De SLU staat open voor allerlei suggesties.

Het doel is dat ook deze site het contact tussen de loge’s en de leden van de loge’s gaat bevorderen.

De toegang tot het online reserveringssysteem kan alleen in overleg met de secretaris van de SLU verkregen worden. Alle vaste gebruikersgroepen hebben inmiddels een vaste contactpersoon die toegang tot het reserveringssysteem heeft.

Met vriendelijke groeten,

Florent van Driel van Wageningen
Secretaris Stichting Logegebouw Utrecht
secretaris@logegebouwutrecht.nl

Toelichting op onderstaand formulier:

Om de site te beschermen tegen aanvallen van “robots” is het nodig aan het einde het vinkje “ik ben geen robot” aan te vinken. U krijgt dan een serie plaatjes met vragen te zien en dient deze vragen correct te antwoorden, totdat er geen nieuwe vragen meer gesteld worden. Daarna moet u op “aanmelden” klikken. De aanmelding is geslaagd als u weer terug komt op dezelfde pagina, maar dan staat er in plaats van het formulier een boodschap dat de aanmelding is geslaagd.