Dank voor uw reservering.
U ontvangt u e-mail met een bevestiging.

Als u een tweede of volgende reservering wil maken, kunt u opnieuw een selectie maken.

Toelichting op de ruimte en tijdvakken:

  • Een reservering voor de begane grond (BG) betreft altijd de voorhof inclusief gebruik van de keuken. Het afwijkende tijdvak met de overgang tussen middag en avond (om 18:30) is vooral bedoeld om een soepele overgang in de keuken mogelijk te maken.
  • Een reservering voor de 2de etage betreft altijd de voorhof/werkplaats ruimte inclusief de pantry, maar exclusief de bibliotheek.
  • De werkplaats op de 1ste etage moet altijd apart gereserveerd worden (deze kan namelijk in diverse combinaties gebruikt worden). Gebruik van de donkere kamer hoort bij de reservering voor de werkplaats op de 1ste verdieping.
  • De bestuurskamer heeft een extra tijdvak (van 18:00 tot 20:00) omdat deze vaak nog voor overleg gebruikt wordt specifiek in dit tijdvak.
  • De bibliotheek kan/moet apart gereserveerd worden.

Voor de eerste keer?
Het maken van een reservering gaat als volgt:

Stap 1 = Selecteer eerst een ruimte en tijdvak uit de dropdown lijst.
Als u dat gedaan heeft laat het systeem de agenda zien voor die ruimte met dat specifieke tijdvak. Als u verder vooruit in de tijd wilt dan getoond wordt kunt u met de >> pijltjes de juiste maand selecteren.

Stap 2 = Klik de gewenste datum aan. In de legenda kunt u zien dat een groen vakje betekent dat deze ruimte voor dit specifieke tijdvak beschikbaar is: enzovoort. Zodra u een datum selecteert kleurt dit vakje zwart: voor deze datum maakt u een reservering.

Stap 3 = Vul (desgewenst) het formulier aan met een telefoonnummer en een opmerking. Dit is niet verplicht. De overige velden zijn al ingevuld op basis van uw gebruikersprofiel. Laat deze ongewijzigd en druk op “Verstuur”. Mochten andere gebruikers u willen bellen om te overleggen kunt u hun nummer vinden onder het menu item “Members”.
Nogmaals: alleen andere collega “reserveerders” hebben toegang tot dit menu.

Stap 4 = Vul een formulier in voor iedere ruimte- en tijdvakcombinatie. Eventueel moet u hiervoor het scherm verversen door op de knop “Pagina verversen” te klikken (of het “refresh” icoontje in uw browser).

Het resultaat van uw reservering kunt u zien op de (openbaar toegankelijke) reserveringspagina . U kunt natuurlijk een tweede browser-tabblad openen om dit bij de hand te houden.

Door middel van e-mails wordt u op de hoogte gehouden van de status van uw reservering. In de bevestigings-email zijn links opgenomen waarmee u deze reservering kunt aanpassen of verwijderen.

Oops! We could not find your booking. The link you used may be incorrect or has expired. If you need assistance, please contact our support team.